måndag 2 september 2013

mer höstinspiration

Helgen blev inte riktigt som det var tänkt, kände mig febrig i fredags och ställde in en middag. Sen fortsatte helgen i lugnt tempo. I går sålde vi en av våra soffor i vardagsrummet på blocket. Och så fort killen hade fått in den i bilen och kört därifrån så kastade vi oss i väg till IKEA. Vi har länge velat ha en fåtölj och nu slog vi äntligen till.

Den gick däremot inte riktigt in i bilen, men med bagageluckan lite på glänt så fick vi hem den. Sen fick vi inte in den genom ytterdörren, utan stod ute i trappuppgången och slet upp kartongen. 

Resultatet blev kanonbra, men det finns lite kvar att pyssla med innan ni får se några bilder. Bilderna nedanför är de som ligger i bakhuvudet som inspiration just nu. Höstigare, mer ombonat men ändå inte för murrigt eller rörigt.

bild från pinterest
Här är det den fina mönstrade mattan som jag har inspirerats av. Lite mer mönstermix bland kuddarna och i lite klarare färger.
bild från ellos.se

bild från enmammasdag.com/weronica

bild från trendenser
Dess två nedersta bilder är ett bra exempel på att få in lite mer personlighet i inredningen utan att göra det rörigt. Lite djurmönster som bryter av det enfärgade.Och lite snygga föremål i bokhyllan eller på en skänk.
bild från it´s a house



/C.

Inga kommentarer: