fredag 9 november 2012

En massa inspiration

Här kommer en massa inspiration att njuta av inför helgen. Som vanligt har jag fastnat för en massa snygga mäklarbilder.
http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu
 Den här bilden får mig att vilja köpa hem ett gäng snygga karaffer. Att samla gammla kristallkaraffer på en bricka som ett litet stilleben tycker jag är supertjusigt.

http://www.alvhemmakleri.se/hem-till-salu


 Kolla vilket sovrum!Lugnt och harmoniskt men med några snygga detaljer som skapar tjusiga kontraster. De där hornen på väggen bryter verkligen av och piedestalen och blomkrukan ska nog kopieras hemma.

http://stadshem.se/
Ett stycke vägg med framknackat tegel. Så tjusig detalj! Något som bryter av det annars ganska välordnade barnrummet. För att inte tala om stolen. skulle så gärna vilja ha en!

http://stadshem.se/
 Kolla in bordet, två bockar och några ihopspikade plankor till skiva. Känslan blir så mycket mer levande i ett rum när man tar in något som inte är "helt perfekt". 
 
http://stadshem.se/
Här är ytterliggare ett sovrum. Ljust och harmoniskt. Tycker tavlan över väggen var så tjusig. Den borde man kunna göra själv, köpa en canvas och ett örngott som man spänner över tavlan. 

/C.

Inga kommentarer: